Sunday, 8 July 2012

CRUSH :'>

assalamualaikum ;D thanks mahuk buka and read :) meh bace mehhhh . ehemehem ;3 
ya Allahh ~ suka nya aku dekat deaaaaa :'> sampai tak terkata dh haaaaa ;D sebab aku sendrik pon boleh terkrlu bila hati aku sampai sekarang masih nak dekat kau wahai crush :'> bila aku ingat balikkkkk , sebelum kau belum kenal aku lagi , aku dh suka dekat kau wea -.- aku pon tk tahu macam mana aku boleh suka kauuu . hahaha ;D tapi takpe lha kan , dh hati nak suka kan , nak buat acano ;D hahaha . brrrr ._. lepas aku dh kenal kauuuu . kita selalu textt rightt . wea gampangggg ! aku suka kau bodohhhh -.- aku nak bagitahu kauuuu , tapi aku risauuu , nanti persahabatan kita tunggang langgang jadik nya ;D kau sakai wea , text dengan kau sumpah kekadang sakid hati -.- rasa macam nak hempok kau if dapat jumpa kauuu . haha , kau dudok jauhhh :'/ kau stay sama dengan kg akuuuu :) tapi kau agak jauh sikid lha . kau ke parit mana ntah ;D aku kea laut dh pegi nya . hahaha , tp tkpe . aku pon selalu balek kg tuuuu :) mula aku IM dengan kau . agak kabut sedikit . gila tak kabut -.- dh crush y IM . hahaha ;D tetibe dapat numb kau . lagi aku kabut wea . hahaha ;D dlm diam aku selalu stalker kauuuuu ;p atetetetete , time tu pong jarang text dengan kau lagi . asek IM jea memanjanggg . now baru lha selaluuuu ;D kan kan , mula aku jumpa kau tu pon -.- kau y perasan akuuu . sebap masa tu aku nak telanggar moto kau chaiii ;D kau boleh mainmain dengan akuuu -.- tk tahu masa tu aku dh kabut nak elak supaya tk langgar kau -.- isssssssssshh , aku pang jgk kau kanggg . pastu aku dh balik KL and online , kau anta IM . KAU DAH LAH NAK LANGGAR AKU :D ya Allah . tak sangka nya aku itu adalah engkauuu :'> kalau aku tahu tu kau , memang aku langgar kasi piaw terus ;D hahaha , maklum lha , kau dh lha handsome -.- mana lha aku sedar tu kauuu -.- astagaaa , tu last aku dapat jumpa kau . tu pon sekilas jea wea -.- kau tknak jumpa aku kea weaaaaa :'/ tapi aku dengan kau dh macam kawan rapatt :'> walaupon aku SS dengan kau -.- hahaha , takkan terjadi lha y aku akan dapat kauuu . kau dh lha handsome ;D senyum mana nmpak mataaa O.o hahaha , auwwm ;3 kau pon ramai pompan y terkeja . memang aku tkde langsung dapat peluangg :) kau pun suka perempuan y bertudungg . aku ni muka pon macam apa jea -.- mana sesuai dengan kau right ? tapi sokay lhaaa . bia aku simpan SUKA aku ni terhadap kau lelama ;D nanti hilang lhaaaa . heee , tapi aku nak kau tahuuuuu :'/ tiap kali aku balek kg tu kannnn . aku harap aku dapat jumpa kau doeee :'/ tk dpt lepak pon tkpe lha , dapat eserempakk sekilas pandang pun dh cukop wea :'/ aku habes kan minyak moto kazen aku untuk jalanjalan sambel mencarik kau crush :'/ kau langsung tak muncull -.- astagaaaaaa ! mana lha kau menyorokkkkk -.- issssssshh , macam mana lha kan kalau kau dpt tahu y aku suka kauu -.- aku rasa mahu kau terjun parit depan rumah kottt ;D heeee , tkpon laut depan umah kau kannnnn ;D hahaha , tapi aku dh tk dpt tahan dhhhhh . aku suka kau sngat doe -.- ya Allah , bagilha petunjukk y betull dekat deaa dan aku jgkkkk :'> aminnnn ~ korang nak tgokk muka dea tkkkkk -.- haaaaaa , ni haaaa .




dea handsome kannnnn ;D tahu dhhhhhh . ramai dh pompan keja dea -.- macam aku tk tahu plkkkkk . dea HGG plkkkkkk :'> mana nak org macam akuuu . bt kawan boleh lha woiiiii XD
tapi if dea tk kan jadi hak milik akuuuu . aku akan doa kan dea satu hari nanti dea akan dapat soeorang pompan y boleh jaga dea satu hari nanti :'> wea apiz sengalll ! aku sayang kau bodohhhhh . hahaha ;D maybe kau kawan aku dekat kg y paling gilaaa :) aku cuba pudar kan rasa suka aku dekat kau bodoh gemokkkk ;D hahaha .bak kata kauu kannn . LELAKI HANDSOME MANA SUKA PEREMPUAN GEMOKK ! hahaha , aku ingat lagi lha wea:'> papea pongggg . ILOVEYOU lhaaaaa :) KBYE (✿◠‿◠) .

BY IEYKAA COCONILLA SI ARNAB  

No comments:

Post a Comment