Thursday, 15 November 2012

MENGHITUNG HARI :')

Assalamualaikum :) lama dh tak update blog ni . smpai lupa pass --' menonggeng jugak lah nak ingat balekk ;3 okay , nampak tak tittle dekat atas tu ? MENGHITUNG HARI right ? okay kita nak buka ctea sedih ni :/ tp tak tahu lah kalau ctea ni happy bagi korang right :) hm btw , thank pada member yg dh support aku dr awal smpai akhir , aku sgt hargai nya :') tak terkata lah kan . and aku nak mintakk maaf pada semua yg kenal aku . if aku ada tersalah pangai yg bt kan korang sakit aty dengan aku or apa . serius aku mintak maaf sangatt :') takde niat langsung pon . hm , aku sekarang ni tgh menghitung hari kematian aku maybe :') aku di sah kan kena BARAH HATI ~ dh tahap dua :) Dokter ckp 50-50 untuk teruskan hidup or takk . aku takut jugakk kalau aku tetibe mati :/ and tak teruskan hidup . hm tiap malam aku menangis and fikir bila aku dh tinggalkan family and kawankawan aku yang lain nya ~ aku sayang korang sama dengan nyawa aku jugakk :') aku takde langsung simpan dendam or apa terhadap korang semua . kekadang aku terfikir jugakk , kalau aku di sah kan akan mati , aku nak luangkan masa bersama family and korang semua yg mana kenal aku :) bagi aku , family and korang lahh penyeri hidup akuu . tapi sempat ke aku dpt luangkan masa tu :/ mana tahu tetibe esokk aku mati . hm , k aku menangis sambil update blogger ni :') btw aku nak korang semua tahu . yang aku SAYANG sangat dengan korang . serius aku rasa bersyukur dapat kawan yang fun , kaki langgar , seline and everything :') aku takkan lupa langsung jasa korang semua selama aku berkawan dengan korang :') aku kalau boleh taknak lebih , aku nak dua benda je . if aku di takdir kan pergi . aku nak korang semua MAAFKAN aku and aku nak LUANGKAN masa dengan korang semua :') serius aku sayang gila dekat korangg . btw seumor hidup aku , jahat mcm mana pon kau terhadap aku . aku tak pernah nak membenci sesiapa :') tapi aku takud mati woooo :'( aku tak bnyak amalan lagii . hm ntah lha :/ knp lha penyakid ni bertandang dekat aku . berat aku nak menapung dia :( aku dh lemah skrgg . if aku hang , aku tak boleh berjalan sgt dhh . kena hujan pon sikit je . if lenjun nanti aku pengsan secara automatikk :( hm tiap malam aku berdoa agar penyakid ni sembuhh . aku nk jadi budak normal mcm korg semua :( aku taknak mati lagi , belum bersedia untuk hadapi semua ~ first time aku kena and dpt thu , aku terkejut gila kod --' dua hari sebelum raya haji , malam tu aku batuk kuar darahh , aku fikir kan bnda tu hanya sbb biasebiase je . and pagi tu teruk aku batuk , smpai terpancut darah tu , serius aku terkejud . and aku turun bwh kejud mak aku . mak and ayah aku bergegas bwk aku pergi hospital . dokter checkk , and aku sah di kena kan BARAH HATI ! dh smpai tahap dua :( ohmy ~ aku kena tahan dua hary dduk hospital untuk cuci hati . perid gila kena cocokk :( rasa nak sumpah seranah pon ada masa tu auw . aku menggigil bila dokter cakap . "SAYA TAK BOLEH NAK JANGKA APAAPA , DIA HANYA PERLU MAKAN UBAT AND CUBA JAGA KESIHATAN SEBAIKNYA" peeeh ~ meleleh airmata aku woii :( mcm nak mati pulak esokk . mak aku nangis weh . bapak aku hnya mampu senyum bila tgok aku nangis :'( ya Allah , betapa takud nya aku masa tu . dalam kepala otak berlarilari fikir masa tu weh :( time tu dlm kepala otak aku hnya nak jumpa korang smua , lepakk happyhappy :) ohh terasa hilang gementar dia sekejap kan . HAHA ! tkpe , aku cuba ~ ramai dh support aku . yeahh aku hargai nya :') thanks for kengkwan aku yg lain . ada yg tahu tu , smpai mengamukk dgn aku bagai --' HAHA ! rileks ~ aku kalau bolehh tknak kehilangan korangg :') malah , korang dh kehilangan aku dulu nampak nya . ecehh :p ayatayat taching je kan . HAHA ! serius aku dh buntu tk thu nk bt apa dh :( kekadang aku dh patah semangat untuk teruskan life bila dpt thu aku ad penyakid mcmni , kekadang jugak aku biarkan je smpai tk makan ubat or apa :( siapa sanggup , ubat sampai enam jenis , kalau mkn sebijik tkpe ! ni ada yg kena dua biji bagai . serius perid :( tp nk bt mcm mna , nk sihat pnya pasal kan . dokter hnya ckp , yg aku ad pluang untuk hidup if aku jaga kesihatan dengan baikk :') hm mcm mana lha kalau aku pergi kan ? adik aku MEIY , bosan lahh dh tkde siapa nk ajak nganjeng :) HAHA ! takpe , maybe satu hari nanti , ada pengganti nya :') serius aku taknak kehilangan kengkawan aku yg lain :( bg aku korang lha pelengkap hidup aku wehh . hm aku mohon sgt korg jaga diri :( aku dh tkde nanti , jgn lah mcmmcm hal plk korg bt kan :'D aku hidup balekk nanti . HAHA ! dokter ckp aku selalu tekanan mendalam :( punca dia semua dtg dr situu , tp knp org lain tekanan smpi nk mati tk kena :( ohshitt ~ hm okay aku terima semuanya dgn hati terbuka :') maybe ni memang takdir aku rightt ? sabar dan terus jalani hidup seperti biasa ~ tp aku still steady mcm dulu ;) serius aku sayangg korang gila :( hm if aku takde nanti , aku nak korang semua JAGA DIRI weh ~ and paling penting , JAGA KESIHATAN :) tautau , paling penting sekali ! JANGAN LUPA AKU ~ if korg lupa aku , aku jd hantu , kacau korg :p HAHA ! doa kan aku utk dpt sihat kembali mcm dulu weh . kalau bolehh aku nk gelak tawa sama korang smpai bilabila :') tak sanggup weh takde korangg . last words ! ILOVEYOUFRIENDS ~ aku takkan lupa korang langsung walau sedetik pon :) kecuali jika aku dh mati . hm , hanya Tuhan je yang tahu mcm mana perasaan aku skrg ni :') betapa berat nya aku nk menanggung semua ni . and lagilagi aku nak tggu saat akhir yg sebenar :') Astarfirullah'alazim ~ thanks again to all , thanks supported me :) ILOVEYOU ~

OFFICIALLY NURSYAFIKAH BINTI AZAHARI :)

Friday, 28 September 2012

AKU LEMAH TANPA KAU :'/

ASSALAMUALAIKUM kawan :) 
ohh hi ;) ahaaa , lama dhh tak update blog ni . berhabukkk dh :O mai samasama tiup ~ haha , hm nampakk tak tittle tu , macam sedihh je kan :D tapi memang sedih pon lahh korang :/ hm kita nak cerita dkt korg pasal someone ni , mehh dudukk rapat sikid lha kawan ~ okay , korangg mesti ada bace kan story sebelom nya yang lain seperti di bawahh tu :') kita nak cerita pasal diaa . hm btw kan , KITA MASIH TUNGGU DIA ohhh :'D mesti korangg pelik knp aku ckp mcmni kan :') sabar lah -,- nak story lahh ni . hew ;3 okay . GEMBIRA kita selama ni dengan dia kini dh jadi PASIR :') kalau tak elokk jadi BATU yang kukuh dan masihh keras . di ketuk pon takkan pecahh :') HAHAHA , bejiwang plk -,- haih , tak sangka sebulan je aku dgn kau :( tahu tk aku mngharap kan kita lebihh dr tu . hm , aku tak tahu apa salahh aku :( tetiba kau perangai begitu . tell me :'( selepas RAYA KETUJUH , kau diam kan diri :') call tknak angkat . texting tak balas . OHSEM ~ kau tahu setiap mlm aku berdoa agar kau baikbaik :') penat aku tunggu sehingga hari ni 29.09.2012 . aku tak habis ulang baca texting kita dari mula smpai habes . kelakar sangat walaupon kekadang kau takde perasaan -,- HAHA , tp tu semua kenangan right :) aku ada bagi kau baju . hope kau simpan lha , jngan bg org :') itu lha kali pertama aku jumpa kau , kau org pertama aku bagi baju , dan itu lah kali terakhir aku tatap muka kau sayang :') ya Allah , perid nya rasa :( tak terdaya di buat nya . hm , kau selalu cakapp yang pompan suka LONTAR JANJI , tp tak penah TEPATI :') kau sedar takk , aku cuba jadi tak mcmtu . tp kau pula bt begitu . ohmy ~ MATI mengiringi kuuu :') dah takde iman rasa nya masa tu :( hm , aku DERITA kerana tiap malam menunggu kau texting aku and call aku . tp hampehh -,- maxis begurau dengan aku :') aku faham kau mcm mna . hm , kalau kau tak suka aku or what , tolong beterus terang :) aku jenis tak kesahh lha mangkukk -,- igt aku mcm pompan lain ke ? tak blh terima kenyataan bagaii . pastu meroyan bagaii -,- aku akan meroyan kalau kau blah tnpa berita mangkukk :( hm , airmata ni tak behenti nak mengalir . setiap kali aku ingat kau . mesti aku menangis :( and tak henti jugak aku usha gambar kau . satu persatu aku tengokk dengan hati yang gundahh :( hm , aku rasa mcm nak balik kg tu , carikk kau . and nak cakap dpndpn :( kau tahu tkk . masa kau dtg beraya rumah aku . aku happy sgt akhir nya aku dpt jmpa kau dpndpn :') lps kau balikk , hati aku tak behenti besyukur :') yea aku tahu , aku liar :( tapi aku ingat kau . tak penahh lgsung aku tak ingat kau :( if you want to know , i never feel happy till like this when you're there with me HAFIZ :') crossed never want forget you . hanya Tuhan knows my heart to you :( please come backk to me , i;m still waiting for you :( dulu masa kita kawan , aku happy sangat :') setiap malam kau akan sent text GOODNIGHT dekat aku walaupon kita tak texting :') dan setiap kali kau sent , hati aku tenang and aku tesenyum lebar . bagi aku , ia amat bermakna :') hm , bia lha apa nak jadi kan . benda dh lama berlaku :) skrg dh sebulan aku tak text kau pebagai . kau pon maybe dh ada lagi PERFECT lha :D aku doakan wlaupon agak perid :') tapi aku IKHLAS . hope BAHAGIA . hahaha :'D sebenar nya aku pon tak tahu apa relay kita . COUPE or tak -,- mcm bt lambung je kan kan . wuuuuu ~ papepon , HOPE HAPPY MY CRUSH :') rasa sayang tehadap kau , aku tk dapat pudar kan lagi lha :'D sorry ~ and aku tk blh lupa , bila aku jujur dengan kau , yang kau CRUSH aku woo ~ sumpahh kelakar :D tp takpe , yang pnting kau tahu kan . ada jugakk aku merasa bersama kau wlaupon sekejap :') akan ku simpan semua di dalam peti DERITA aku ni . kunci baikbaikk . hm , ingat weh . I'M STILL WAITING FOR YOU :') yang pasti aku tak pernah curang dengan kau , HAHAHA ! kbye ~  

MUHAMMAD HAFIZ BIN BAHARUDIN :) 
26.06.2012 and THE END 20.08.2012 :)
I WILL NOT FORGET THE DATE AND ALL MEMORIES WITH US . I REMEMBER GOING UP ANY TIME :') 
TAKE A NOTE , 
ILOVEYOU , IMISHYOU MUHAMAD HAFIZ BIN BAHARUDIN :')  

THANKS READ STALKER 

Monday, 30 July 2012

HATI SENANG :D

ehemehem . assalamualaikum kengkawan semua ;D *LambaiTangan 
okay tengkiyukkk ingin masukk cerobohh untukk bace apa y aku nak update niyh :D okayokay . korang ado bace takk ceritakk y dekat bawahh tuu . y tajuk dea CRUSH tuuuuu :D k aku nak ceritakk pasal dea lha ni . weeeeeeee ~ nmpakk takk y tittle akuuu HATI SENANG memey senang lha nokkkkkk :D k aku dengan dea makin rapat wokkkk . astaga , tak sangkaa wea :'> aku jujur dengan dea y aku suka dea dohhhh :p first masa nak bgtahu tu memang bedebar . sebap takud y dea akn cuba hindarkan diri dea untuk taknak bekawan dengan aku lagik kan . sumpah takud lha weh . masa aku nak tekan SENT tu -.- ya Astaga . Tuhan jea tahu macam mana perasaan aku weh masa tuuu . memang berdoa hambus kiri kanan lha kan :) . hahaha . lepas aku dh sent tuuuu . tggu dea reply pon ajakk begaduh jgkkkk -.- bepeluhh sana sini aku menunggu :p akhir nya dea reply . dea tekejutt . and dea pon cakapp tak sangka semua ni :) dea terima y dea jadik CRUSH akuuu :p hahaha , suka hati aku bokkkkkk XD siapa tk suka kan ? bukan senangg lha woiii :) . and selepas aku jujur , aku dengan dea makin rapat lha . rasa bersyukur sangatt :'> tak sangka makin rapatt dengan dea . tiap hari text dengan dea :) and kekadang dea suka main stop macamtu jea . hahaha :D tapi sokay lha . asalkan dpt text . terubat jgkk rindu ni bokkkkk XP teringin nak jumpa dea . tapi tu lha , dea cakap dea tk besedia lagikk . samalha dengan akuuuu . masih tk besedia jgkkkk . aku ajakk tuuu , ajak ajak ayam jea :p hahaha , harap raya ni aku dapat jumpa lha dea kan kan :D amin ~ kekadang hati ni tk tahan dhh nak menipuu :) bila dh jumpa jalan dea . terus kan dengan hati terbuka dan tenangg :) . if aku dengan dea ado jodohh nya . alhamdulillah ~ if takkkk , aku dh besedia lha nak lepas kan mamat sepett tuuuu ;) . hahaha , aku pasrahh kalau dea bukan jodohh aku . walaupun dh rasa sayang kan :D auwmmm , insyaAllah tkde papea lha kan kan . hehew . hidup ku warna warni pabila dea di sisi kuuu :p whoaaaaaa , jngan berangan lha gondoll -.- baru kawan kott . haha , 
weh apis , aku dh sayang kau dohhhh XD tiap hari aku rindu kau wehhh . kau pun tahu kan :) aku tk bleh dohhh kalau sehari tk textt dengan kauuu . tangan ni tk habes nakkk taip sent dekat kau :'/ nmpakk tk aku tk bolehh bejauhh sikid dari kauuuu :'> sebap kita dhh memang jauhh ohhhh :'> if kau nakk tahuuu , if kita kawan sampaii bilabila . ada rezeki , tahun depan aku pindah kg masukk asrama sana :D blehh lha kita datingg :p hahaha , insyaAllah lha :) . baru dlm rancangann . hehew . if kau bace semua ni tak tahu lha kan :p hahaha , weh MUHAMMAD HAFIZ BIN BAHARUDIN aku sayang kau lha sepettt :p kdiammm ! hahaha , okay lha . sampai sini jea kotttt XD thanks readd :) kbye .

Sunday, 8 July 2012

CRUSH :'>

assalamualaikum ;D thanks mahuk buka and read :) meh bace mehhhh . ehemehem ;3 
ya Allahh ~ suka nya aku dekat deaaaaa :'> sampai tak terkata dh haaaaa ;D sebab aku sendrik pon boleh terkrlu bila hati aku sampai sekarang masih nak dekat kau wahai crush :'> bila aku ingat balikkkkk , sebelum kau belum kenal aku lagi , aku dh suka dekat kau wea -.- aku pon tk tahu macam mana aku boleh suka kauuu . hahaha ;D tapi takpe lha kan , dh hati nak suka kan , nak buat acano ;D hahaha . brrrr ._. lepas aku dh kenal kauuuu . kita selalu textt rightt . wea gampangggg ! aku suka kau bodohhhh -.- aku nak bagitahu kauuuu , tapi aku risauuu , nanti persahabatan kita tunggang langgang jadik nya ;D kau sakai wea , text dengan kau sumpah kekadang sakid hati -.- rasa macam nak hempok kau if dapat jumpa kauuu . haha , kau dudok jauhhh :'/ kau stay sama dengan kg akuuuu :) tapi kau agak jauh sikid lha . kau ke parit mana ntah ;D aku kea laut dh pegi nya . hahaha , tp tkpe . aku pon selalu balek kg tuuuu :) mula aku IM dengan kau . agak kabut sedikit . gila tak kabut -.- dh crush y IM . hahaha ;D tetibe dapat numb kau . lagi aku kabut wea . hahaha ;D dlm diam aku selalu stalker kauuuuu ;p atetetetete , time tu pong jarang text dengan kau lagi . asek IM jea memanjanggg . now baru lha selaluuuu ;D kan kan , mula aku jumpa kau tu pon -.- kau y perasan akuuu . sebap masa tu aku nak telanggar moto kau chaiii ;D kau boleh mainmain dengan akuuu -.- tk tahu masa tu aku dh kabut nak elak supaya tk langgar kau -.- isssssssssshh , aku pang jgk kau kanggg . pastu aku dh balik KL and online , kau anta IM . KAU DAH LAH NAK LANGGAR AKU :D ya Allah . tak sangka nya aku itu adalah engkauuu :'> kalau aku tahu tu kau , memang aku langgar kasi piaw terus ;D hahaha , maklum lha , kau dh lha handsome -.- mana lha aku sedar tu kauuu -.- astagaaa , tu last aku dapat jumpa kau . tu pon sekilas jea wea -.- kau tknak jumpa aku kea weaaaaa :'/ tapi aku dengan kau dh macam kawan rapatt :'> walaupon aku SS dengan kau -.- hahaha , takkan terjadi lha y aku akan dapat kauuu . kau dh lha handsome ;D senyum mana nmpak mataaa O.o hahaha , auwwm ;3 kau pon ramai pompan y terkeja . memang aku tkde langsung dapat peluangg :) kau pun suka perempuan y bertudungg . aku ni muka pon macam apa jea -.- mana sesuai dengan kau right ? tapi sokay lhaaa . bia aku simpan SUKA aku ni terhadap kau lelama ;D nanti hilang lhaaaa . heee , tapi aku nak kau tahuuuuu :'/ tiap kali aku balek kg tu kannnn . aku harap aku dapat jumpa kau doeee :'/ tk dpt lepak pon tkpe lha , dapat eserempakk sekilas pandang pun dh cukop wea :'/ aku habes kan minyak moto kazen aku untuk jalanjalan sambel mencarik kau crush :'/ kau langsung tak muncull -.- astagaaaaaa ! mana lha kau menyorokkkkk -.- issssssshh , macam mana lha kan kalau kau dpt tahu y aku suka kauu -.- aku rasa mahu kau terjun parit depan rumah kottt ;D heeee , tkpon laut depan umah kau kannnnn ;D hahaha , tapi aku dh tk dpt tahan dhhhhh . aku suka kau sngat doe -.- ya Allah , bagilha petunjukk y betull dekat deaa dan aku jgkkkk :'> aminnnn ~ korang nak tgokk muka dea tkkkkk -.- haaaaaa , ni haaaa .




dea handsome kannnnn ;D tahu dhhhhhh . ramai dh pompan keja dea -.- macam aku tk tahu plkkkkk . dea HGG plkkkkkk :'> mana nak org macam akuuu . bt kawan boleh lha woiiiii XD
tapi if dea tk kan jadi hak milik akuuuu . aku akan doa kan dea satu hari nanti dea akan dapat soeorang pompan y boleh jaga dea satu hari nanti :'> wea apiz sengalll ! aku sayang kau bodohhhhh . hahaha ;D maybe kau kawan aku dekat kg y paling gilaaa :) aku cuba pudar kan rasa suka aku dekat kau bodoh gemokkkk ;D hahaha .bak kata kauu kannn . LELAKI HANDSOME MANA SUKA PEREMPUAN GEMOKK ! hahaha , aku ingat lagi lha wea:'> papea pongggg . ILOVEYOU lhaaaaa :) KBYE (✿◠‿◠) .

BY IEYKAA COCONILLA SI ARNAB