Friday, 28 September 2012

AKU LEMAH TANPA KAU :'/

ASSALAMUALAIKUM kawan :) 
ohh hi ;) ahaaa , lama dhh tak update blog ni . berhabukkk dh :O mai samasama tiup ~ haha , hm nampakk tak tittle tu , macam sedihh je kan :D tapi memang sedih pon lahh korang :/ hm kita nak cerita dkt korg pasal someone ni , mehh dudukk rapat sikid lha kawan ~ okay , korangg mesti ada bace kan story sebelom nya yang lain seperti di bawahh tu :') kita nak cerita pasal diaa . hm btw kan , KITA MASIH TUNGGU DIA ohhh :'D mesti korangg pelik knp aku ckp mcmni kan :') sabar lah -,- nak story lahh ni . hew ;3 okay . GEMBIRA kita selama ni dengan dia kini dh jadi PASIR :') kalau tak elokk jadi BATU yang kukuh dan masihh keras . di ketuk pon takkan pecahh :') HAHAHA , bejiwang plk -,- haih , tak sangka sebulan je aku dgn kau :( tahu tk aku mngharap kan kita lebihh dr tu . hm , aku tak tahu apa salahh aku :( tetiba kau perangai begitu . tell me :'( selepas RAYA KETUJUH , kau diam kan diri :') call tknak angkat . texting tak balas . OHSEM ~ kau tahu setiap mlm aku berdoa agar kau baikbaik :') penat aku tunggu sehingga hari ni 29.09.2012 . aku tak habis ulang baca texting kita dari mula smpai habes . kelakar sangat walaupon kekadang kau takde perasaan -,- HAHA , tp tu semua kenangan right :) aku ada bagi kau baju . hope kau simpan lha , jngan bg org :') itu lha kali pertama aku jumpa kau , kau org pertama aku bagi baju , dan itu lah kali terakhir aku tatap muka kau sayang :') ya Allah , perid nya rasa :( tak terdaya di buat nya . hm , kau selalu cakapp yang pompan suka LONTAR JANJI , tp tak penah TEPATI :') kau sedar takk , aku cuba jadi tak mcmtu . tp kau pula bt begitu . ohmy ~ MATI mengiringi kuuu :') dah takde iman rasa nya masa tu :( hm , aku DERITA kerana tiap malam menunggu kau texting aku and call aku . tp hampehh -,- maxis begurau dengan aku :') aku faham kau mcm mna . hm , kalau kau tak suka aku or what , tolong beterus terang :) aku jenis tak kesahh lha mangkukk -,- igt aku mcm pompan lain ke ? tak blh terima kenyataan bagaii . pastu meroyan bagaii -,- aku akan meroyan kalau kau blah tnpa berita mangkukk :( hm , airmata ni tak behenti nak mengalir . setiap kali aku ingat kau . mesti aku menangis :( and tak henti jugak aku usha gambar kau . satu persatu aku tengokk dengan hati yang gundahh :( hm , aku rasa mcm nak balik kg tu , carikk kau . and nak cakap dpndpn :( kau tahu tkk . masa kau dtg beraya rumah aku . aku happy sgt akhir nya aku dpt jmpa kau dpndpn :') lps kau balikk , hati aku tak behenti besyukur :') yea aku tahu , aku liar :( tapi aku ingat kau . tak penahh lgsung aku tak ingat kau :( if you want to know , i never feel happy till like this when you're there with me HAFIZ :') crossed never want forget you . hanya Tuhan knows my heart to you :( please come backk to me , i;m still waiting for you :( dulu masa kita kawan , aku happy sangat :') setiap malam kau akan sent text GOODNIGHT dekat aku walaupon kita tak texting :') dan setiap kali kau sent , hati aku tenang and aku tesenyum lebar . bagi aku , ia amat bermakna :') hm , bia lha apa nak jadi kan . benda dh lama berlaku :) skrg dh sebulan aku tak text kau pebagai . kau pon maybe dh ada lagi PERFECT lha :D aku doakan wlaupon agak perid :') tapi aku IKHLAS . hope BAHAGIA . hahaha :'D sebenar nya aku pon tak tahu apa relay kita . COUPE or tak -,- mcm bt lambung je kan kan . wuuuuu ~ papepon , HOPE HAPPY MY CRUSH :') rasa sayang tehadap kau , aku tk dapat pudar kan lagi lha :'D sorry ~ and aku tk blh lupa , bila aku jujur dengan kau , yang kau CRUSH aku woo ~ sumpahh kelakar :D tp takpe , yang pnting kau tahu kan . ada jugakk aku merasa bersama kau wlaupon sekejap :') akan ku simpan semua di dalam peti DERITA aku ni . kunci baikbaikk . hm , ingat weh . I'M STILL WAITING FOR YOU :') yang pasti aku tak pernah curang dengan kau , HAHAHA ! kbye ~  

MUHAMMAD HAFIZ BIN BAHARUDIN :) 
26.06.2012 and THE END 20.08.2012 :)
I WILL NOT FORGET THE DATE AND ALL MEMORIES WITH US . I REMEMBER GOING UP ANY TIME :') 
TAKE A NOTE , 
ILOVEYOU , IMISHYOU MUHAMAD HAFIZ BIN BAHARUDIN :')  

THANKS READ STALKER 

No comments:

Post a Comment